Ilustrowany Kuryer Codzienny / red. i wyd. Maryan Dąbrowski. - Sęk, Antoni (1891-1926) (Maryan Dąbrowski, 1910)
Od R.3, nr 103 (1912) do R.5, nr 115 (1914), w miejsce pogadanek "Stary Kraków w obrazach", felieton "Groch z kapustą : kronika tygodniowa" K. Krumłowskiego, przeważnie co drugą niedzielę ; od 1918 Feljeton tygodniowy / Ludwik Stasiak.