[Afisz. Incipit] Związ. Bojowników z Faszyzmem i Najazdem Hitlerowskim o Niepodległość i Demokrację Oddział - Gdynia urządza ... odczyt / Związ. Bojowników z Faszyzmem i Najazdem Hitlerowskim o Niepodległość i Demokrację Oddział Gdynia. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o odczycie w kinie Warszawa 13.02.1949 r., głosił Józef Sęk-Małecki.