[Afisz. Incipit] Związ. Bojowników z Faszyzmem i Najazdem Hitlerowskim o Niepodległość i Demokrację Oddział - Gdynia urządza ... odczyt - Związek Bojowników z Faszyzmem i Najazdem Hitlerowskim o Niepodległość i Demokrację. Oddział (Gdynia). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o odczycie w kinie Warszawa 13.02.1949 r., głosił Józef Sęk-Małecki.
Keywords: Sęk-Małecki, Józef -- (1902-1970).; Kina -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła