[Afisz. Incipit:] Odezwa w uznaniu zasług Wojska Polskiego ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem uroczystości poświęcenia i wręczenia sztandaru, które miały miejsce 26-27.07.1947 r. w Elblągu. W uroczystościach wzięli udział: Prezydent Miasta Elbląga Jerzy Skarżyński i Starosta Powiatowy Feliks Gąsowski.