Gdynio! Bądź sobą, kolejne 100 lat. ([wydawca nieznany], 2026)
Plakat z życzeniami z okazji 100-lecia nadania praw miejskich Gdyni, który pojawił się na przystankach komunikacji miejskiej w Gdańsku oraz na elektronicznych citylightach.