Gdynio! Bądź sobą, kolejne 100 lat. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 2026)
Plakat z życzeniami z okazji 100-lecia nadania praw miejskich Gdyni, który pojawił się na przystankach komunikacji miejskiej w Gdańsku oraz na elektronicznych citylightach.
Keywords: 2001-; Urodziny; Rocznice; Gdańsk (woj. pomorskie); Gdynia (woj. pomorskie); Plakat