Ex Libris Konrada Grudy / Jerzy Jarnuszkiewicz. - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005) (1946)
Siedzący mężczyzna z rozłożoną na kolanach gazetą, napis u góry na tabliczce: Ex Libris, u dołu w prostokątnej ramce: Konrada Grudy.