Maszyna rotacyjna Gdańskiego Wydawnictwa Prasowego / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia maszynę rotacyjną Gdańskiego Wydawnictwa Prasowego, 10 maja 1978 roku.