Maszyna rotacyjna Gdańskiego Wydawnictwa Prasowego - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia maszynę rotacyjną Gdańskiego Wydawnictwa Prasowego, 10 maja 1978 roku.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczatki na rewersie.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk