[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku ... w sprawie ustanowienia rybackiego obrębu ochronnego przy ujściu Wisły. (Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku, 1953)
Afisz z treścią zarządzania z dnia 28.12.1953 r.