[Afisz. Incipit] Zarządzenie Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku ... w sprawie ustanowienia rybackiego obrębu ochronnego przy ujściu Wisły. - Województwo Gdańskie (Polska). Wojewódzka Rada Narodowa. Prezydium (Gdańsk : Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku, 1953)
Afisz z treścią zarządzania z dnia 28.12.1953 r.
Keywords: Gdańskie, Województwo (Polska ; 1950-1974) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.