Jan z Kolna - Górska, Krystyna (1921-2012). ([Gdańsk], 1955)
Przedstawia portret w półpostaci mężczyzny w ciemnym stroju za kołem sterowym okrętu. W tle statek żaglowy.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora.
Miejsce powstania według działalności autora.
Datowanie według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.