[Afisz. Incipit] Powiatowy Dom Kultury Związków Zawodowych Gdańsk-Chełm (Dawna Pohulanka) w ramach miesiąca przyjaźni polsko-radzieckiej ... oragnizuje wielki koncert. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o koncercie w ramach miesiąca przyjaźni polsko-radzieckiej, bez daty dziennej.
Keywords: Afisze -- 1945-1990.