Trzy razy tak! - to praworzadnosc i szybka odbudowa demokratycznej Polski. ([S.l. : s.n.], 1946)
Afisz propagandowy zachęcający do głosowania 3xtak.
Brak pol. liter.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne