Turniej gier sportowych. (Tczew : [s.n.], 1946)
Afisz z programem trurnieju, któy miał miejsce w Tczewie w październiku 1946 r.
Keywords: Sport -- Polska -- Tczew -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne