[Afisz. Incipit] Odezwa Obywatelskiego Ko. Powiatowego Bloku Demokratycznego Powiatu Sztumskiego ... / Józef Grodnicki. - Grodnicki, Józef ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz nawołujący do głosowania w wyborach na Blok Demokratyczny.