Teatr Wielki w Gdańsku w ramach uroczystości Święta Morza urządza Koncert. (Gdańsk : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o koncercie, który miał miejsce w Teatrze Wielkim w Gdąńsku (Al. Roskossowskiego) 28.06.1948 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne