[Afisz. Incipit] Zarząd Główny Zrzeszenia Sportowego "Kolejarz" w Warszawie zwołuje nadzwyczajne walne zebranie ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o walnym zebraniu Związkowego Klubu Sportowego "Kolejarz" Gdańsk-Gdynia 16.08.1949 r. w Gdyni, ul. Jana z Kolna 55.