[Afisz. Incipit] Zarząd Główny Zrzeszenia Sportowego "Kolejarz" w Warszawie zwołuje nadzwyczajne walne zebranie ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o walnym zebraniu Związkowego Klubu Sportowego "Kolejarz" Gdańsk-Gdynia 16.08.1949 r. w Gdyni, ul. Jana z Kolna 55.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.