Powrót taty II - Górska, Krystyna (1921-2012). ([Sopot], 1955)
Przedstawia scenę ataku zbójców z poematu Adama Mickiewicza.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora.
Miejsce powstania według działalności autora.
Data powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.