Dzień lasu w Sopocie : w dniu 26 kwietnia 1947 roku. (Gdynia : [s.n.], 1947)
Zaproszenie z programem uroczystości, która miała miejsce 26.04.1947 r. w Sopocie.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Zaproszenia -- Polska -- Sopot -- 1945-1970.