Rafael Masó Ex Libris - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Masó, Rafael ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1968)
Przedstawia rzeźbę - głowę smoka z łodzi Wikingów, napis: Rafael Masó Ex Libris. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.