Medal. Jan Kochanowski 1530+1584 II Zjazd Historyczno Literacki W Krakowie 1884. - Kurnatowski, Mieczysław (1840-1905) ([M. Kurnatowski], 1884)
Medal. Awers: W wieńcu, popiersie w prawo, wokoło napis: Jan Kochanowski 1530+1584, u dołu na karcie gęsie pióro i lutnia, pod popiersiem napis: Nakł. M. Kurnatowski. Rewers: Wieniec z liści laurowych, w środku napis: II Zjazd Historyczno Literacki W Krakowie 1884.