Medal. Jan Kochanowski 1530+1584 II Zjazd Historyczno Literacki W Krakowie 1884. - Kurnatowski, Mieczysław (1840-1905). ([Polska] : [M. Kurnatowski], 1884)
Medal. Awers: W wieńcu, popiersie w prawo, wokoło napis: Jan Kochanowski 1530+1584, u dołu na karcie gęsie pióro i lutnia, pod popiersiem napis: Nakł. M. Kurnatowski. Rewers: Wieniec z liści laurowych, w środku napis: II Zjazd Historyczno Literacki W Krakowie 1884.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Data na podstawie inskrypcji na medalu.
Nazwa wydawcy na podstawie inskrypcji na medalu.
Keywords: 1801-1900; Medale; Polska