Outsourcing w zakresie bezpieczeństwa a ochrona infrastruktury krytycznej / Marcin Soboń. - Soboń, Marcin (nauki o polityce)
Bezpieczeństwo jako dobro: między potrzebą a usługą, istota outsourcingu w zakresie bezpieczeństwa. sektor prywatny w ochronie infrastruktury krytycznej, PSC i PMC: zakres i funkcje świadczenia usług na rzecz IK.