Praca socjalna w poszukiwaniu tożsamości / Anna Kotlarska-Michalska. - Kotlarska-Michalska, Anna
Słowa kluczowe: tożsamość pracy socjalnej, praca socjalna jako profesja, dyskusje w kształceniu, dyscyplinaryzacja, prestiż pracy socjalnej.