Praca socjalna w poszukiwaniu tożsamości - Kotlarska-Michalska, Anna. (2016)
Słowa kluczowe: tożsamość pracy socjalnej, praca socjalna jako profesja, dyskusje w kształceniu, dyscyplinaryzacja, prestiż pracy socjalnej.
Key words: identity of social work, social work as profession, dysfunctions in education, disciplinarisation, prestige of social work.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 54-55.
Streszczenie angielskie.
Keywords: Pracownicy socjalni -- kształcenie -- Polska -- 1990- -- konferencje