Dit Boek Is Van Jan Bloemen - Le Campion, Valentin (1903-1952).; Bloemen, Jan van. ([Le Plessis-Robinson, 1945)
Przedstawia leżącą na łóżku dziewczynę, którą bada lekarz, u wezgłowia stoi kobieta. Napis u góry: Dit Boek Is, u dołu: Van Jan Bloemen. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem aut. i miejscem wyd. Data wg inwentarza zbioru ekslibrisów.