Postać na tle pejzażu - Górska, Krystyna (1921-2012). ([Gdańsk], 1970)
Przedstawia schematyczną sylwetkę ludzką na tle geometrycznych pól i linii.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1970-2000.