[Portal Ratusza Głównego Miasta Gdańska] Paul Kreisel. - Kreisel, Paul (1891-1982) (1920)
Widok na portal Ratusza Głównego Miasta Gdańska. Portal wykonany w latach 1766-68 przez rzeźbiarza Daniela Eggerta.