Tczewski "Predom-Metrix / fotografia P. Kanicki. - Kanicki, Paweł (1945- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia rozbudowywanie zakładu Predom-Metrix w Tczewie, marzec 1979 r.