[Afisz. Incipit] Misja św. Wielko-postna w Kościele Księży Jezuitów we Wrzeszczu ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem nauk misyjnych w marcu 1947 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- życie religijne -- druki ulotne; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.