Opera Leśna w Sopocie : trwają próby przed festiwalem interwizji w Sopocie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia próby przed festiwalem w Operze Leśnej w Sopocie, 19. 08. 1979 r.