Opera Leśna w Sopocie : trwają próby przed festiwalem interwizji w Sopocie - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia próby przed festiwalem w Operze Leśnej w Sopocie, 19. 08. 1979 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Opera Leśna (Sopot) -- 1945- -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Fotografie -- Polska -- Sopot; Sopot (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa