[Zaproszenie. Incipit] Stowarzyszenie Żywego Różańca przy Kościele Parafialnym w Malborku Zaproszenie 27 maja 1948 r. (Malbork : [wydawca nieznany], 1948)
Zaproszenie na poświęcenie chorągwi stowarzyszenia.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Życie religijne; Malbork (woj. pomorskie); Druki ulotne