Gdańsk - Wrzeszcz ul. Grunwaldzka 76 / foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia budynek na skrzyżowaniu ulic Jaśkowa Dolina i Grunwaldzkiej, na budynku neon: moda polska, w głębi tzw. Dolarowiec, ok. 1985 r.