[Afisz. Incipit] Polska Partia Socjalistyczna Powiatowy Komitet w Sławnie wzywa ... dla wzięcia udziału w Zjeździe Powiatowym ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zjeździe Polskiej Partii Socjalistycznej Powiatowego Komitetu w Sławnie z udziałem członka rządu: Jakób Kowalenko.