[Afisz. Incipit] Polska Partia Socjalistyczna Powiatowy Komitet w Sławnie wzywa ... dla wzięcia udziału w Zjeździe Powiatowym ... (Darlowo : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zjeździe Polskiej Partii Socjalistycznej Powiatowego Komitetu w Sławnie z udziałem członka rządu: Jakób Kowalenko.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Polska Partia Socjalistyczna (1944-1948) -- druki ulotne; Sławno (Polska, powiat sławieński) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.