Dyrektor Głowny Prezydujący w Komissyi Rządowéj Spraw Wewnętrznych : do J. W. Sekretarza Stanu przy Radzie Stanu Królestwa : dnia 13 (25) października 1864 roku / [Czerkaski]. - Čerkasskij, Vladimir Aleksandrovič (1824-1878) (s. n.], 1864)
Dotyczy wniosku Wydziału Skarbowo-Administracyjnego Rady Stanu o zasilenie funduszu na pożyczki budowlane dla mieszkańców Warszawy.