Dyrektor Głowny Prezydujący w Komissyi Rządowéj Spraw Wewnętrznych : do J. W. Sekretarza Stanu przy Radzie Stanu Królestwa : dnia 13 (25) października 1864 roku - Čerkasskij, Vladimir Aleksandrovič (1824-1878).; Królestwo Polskie. Komisja Rządowa Spraw Wewnętrznych i Duchownych ([S. l. : s. n.], 1864)
Dotyczy wniosku Wydziału Skarbowo-Administracyjnego Rady Stanu o zasilenie funduszu na pożyczki budowlane dla mieszkańców Warszawy.
Nazwa aut. pod tekstem.
Tyt. nagł.
Keywords: Polska -- 1864-1918 (Okres popowstaniowy) -- źródła