T.P.Ż każdy Polak i każda Polka pamięta o swym obrońcy - żołnierzu polskim i jego rodzinie / Witold Kalicki. - Kalicki, Witold (1915-1983) ([wydawca nieznany], 1946)
Cegiełka o wartości 50 zł. Kolor zielony.