Dar na odbudowę Warszawy od ob. ... : otrzymano 400 zł / Komitet Wykonawczy Naczelnej Rady Odbudowy m. st. Warszawy. ([wydawca nieznany], 1946)
Cegiełka na odbudowę Warszawy o wartości 500 zł. Kolor czerwony.