Program uroczystości obchodu Tygodnia Obrony Przeciwpożarowej - Komitet Obywatelski (Gdynia). (Gdynia : [s.n.], 1949)
Afisz z programem uroczystości, które miały miejsce 15-21 czerwca 1949 r.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła