O funkcjach zapożyczeń w systemie językowym - Leškowa, Olʹga Oldržihovna (1957- ). (2018)
Słowa kluczowe: język polski, elementy semantyczne, zapożyczenia.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 200-201.
Streszczenie w języku angielskim.
Keywords: Zapożyczenia obce (językoznawstwo).