Zur Erinnerung an die erste Heimatfahrt der auswärtigen Danziger : Pfingsten, 19. bis 22 Mai 1923 - Verein der Danziger (Królewiec). (Königsberg : [wydawca nieznany], 1923)
Druk upamiętniający podróż do Gdańska (prawdopodobnie) członków Verein der Danziger Königsberg Pr.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.