[Afisz teatralny] Sam Shepard - Prawdziwy Zachód = True West / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1986)
Afisz teatralny informujący o polskiej prapremierze 19.09.1986 r. Teatr Kameralny w Sopocie. Reżyseria: Philip Boehm, scenografia: Magda Dipont i Grażyna Tkaczyk.