Samuel Beckett - Czekając na Godota = En attendant Godot / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1970)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 30.05.1970 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Stanisław Hebanowski, scenografia Jadwiga Pożakowska.