O zagrożeniach i bogactwie polszczyzny : dwadzieścia lat później / Katarzyna Kłosińska. - Mosiołek-Kłosińska, Katarzyna
Wielopoziomowa anglicyzacja polszczyzny, ekspansja prywatności, komunikacyjne normy neoplemion, tabloidyzacja języka.