O zagrożeniach i bogactwie polszczyzny : dwadzieścia lat później - Mosiołek-Kłosińska, Katarzyna (2017)
Wielopoziomowa anglicyzacja polszczyzny, ekspansja prywatności, komunikacyjne normy neoplemion, tabloidyzacja języka.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 44-47.