Ex Libris Dr Karl Dedecius W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1986)
Przedstawia lwa siedzącego na stercie książek, na jednej z nich na grzbiecie napis: Hieronymus Opera. U dołu napis: Ex Libris Dr Karl Dedecius. Sygn. aut. w obrębie kompoz.